Wat mijn relaties zeggen

Hieronder staan ervaringen van mijn relaties. Zoals je ziet heb ik ook Engelssprekende relaties. Vanwege de privacy heb ik de namen weggelaten.

De therapie voor onze zoon is ons heel goed bevallen. De sessies hebben duidelijk grote verbeteringen opgeleverd. Gaby gaf in het intakegesprek op een heldere manier aan op welke punten wel én op welke punten niet te gaan werken met hem. Dit schept ook bij ons als ouders duidelijkheid. Gedurende de sessies was de feedback van onze zoon zelf zeer minimaal waardoor we wel een beetje in het luchtledige zweefden. We hebben er altijd op vertrouwd dat het goed ging en merkten gedurende het proces verbeteringen. De tussentijdse evaluatiegesprekken waren verhelderend en ook best confronterend voor ons als ouders. We hebben praktische tips gehad voor problemen en ook huiswerk voor ons als ouders meegekregen. Nu, een aantal maanden later zit onze zoon goed in zijn vel en gaat het hartstikke goed.

De therapie voor onze zoon is ons heel goed bevallen!

I would like to take this opportunity to thank Gaby for her psychology work with my sons, 7 years old and 9 years old of age. Gaby met my sons on a one-on-one weekly basis for several weeks. She helped open up their emotions and express their pain about their father leaving and also gave me guidance in ways, that I myself could improve upon to have a happier/easier time in our home life.  Gaby is an excellent counsellor and has a very intelligent and gentle aura around her. I would
have no hesitation in recommending Gaby to any parent or parents who may have children whom need to emotionally heal before they can progress.

Gaby is an excellent counsellor and has a very intelligent and gentle aura around her

Met onze dochter gaat het nu hartstikke goed. Door de Sinterklaasperiode is ze eigenlijk heel goed heen gekomen. Onlangs hebben we een gesprek gehad op school en ook daar zijn ze heel tevreden over haar. Ze vindt het af en toe nog wel moeilijk om spelletjes en puzzels alleen te doen. Maar dit gaat al een stuk beter. Ze heeft steeds minder ongelukjes in haar broek. We zien haar flink groeien.

Door de Sinterklaasperiode is ze eigenlijk heel goed heen gekomen!

Wat ons erg aansprak is dat je met heel veel liefde voor het kind, het kind zelf laat groeien en daarbij specifieke eigenschappen weet te stimuleren die nog ontwikkeling nodig hebben. Onze zoon ging met veel plezier naar je toe.

Onze zoon ging met veel plezier naar je toe!

Over een week gaan we met vakantie en dankzij Gaby gaat onze zoon blij mee. Hij heeft geleerd te praten over zijn emoties en stress zoals op vakantie gaan!! We hebben geleerd structuur om hem heen te geven en dat heeft enorm geholpen!! En je kind, kind laten dat waren we soms vergeten ……. Slimme kinderen zijn niet “verder” in hun emoties en daar hebben we veel aan Gaby gehad. En niet te vergeten hij wilde altijd naar je toe, lekker zwaardvechten! Bedankt!!

Slimme kinderen zijn niet “verder” in hun emoties en daar hebben we veel aan Gaby gehad

Na een onrustige periode in ons leven (scheiding) is mijn oudste zoon bij Gaby in therapie gegaan. Hij was een binnenvetter, behoorlijk onzeker zowel in de klas als thuis en wist zich niet altijd raad met zichzelf. De eerste paar keer wilde hij er niet veel over kwijt aan mij en ik merkte er ook niet veel van. Ineens vertelde hij mij dingen uit zichzelf. Natuurlijk blijft hij met sommige dingen een binnenvetter maar hij geeft aan wat hij wilt en voelt zich een stuk zekerder. Zelf vindt hij niet dat hij verandert is, wat wel mooi klinkt. Voor zichzelf niet veranderd, voor mijn gevoel een heel stuk weerbaarder geworden. Hij zit goed in zijn vel en laat ook een stuk meer weten over zijn gevoel.

Ineens vertelde hij mij dingen uit zichzelf!

Het gaat beter, mondiger, sterker en hij speelt zelfs met de jongen die hem zo vaak pestte. Maar af en toe valt hij weer een beetje terug. Zeker als dingen tegenzitten. Maar de tips van jou gebruiken we dan om hem weer op te beuren

Maar de tips van jou gebruiken we dan om hem weer op te beuren!

Gaby has slowly and surely put our son back on the right social-emotional track, we are very grateful to her!

Our son is back on the social-emotional track!

Op aanraden van school zijn wij bij jouw terecht gekomen. Wij hadden al snel een afspraak. De reden van aanmelding was concreet en het doel wat wij wilden bereiken ook. Onze zoon is 10x bij je geweest, het was prettig dat het op school plaats vond, tijdens de schooluren. Doordat hij ook andere kinderen kende die bij je kwamen, voelde hij zich geen uitzondering en gaf hem dit vertrouwen.

Nadat hij 5x geweest was, hadden we weer een gesprek. Dit was erg prettig omdat hij weinig vertelde aan ons en jij alles mocht vertellen wat er besproken werd. Het werd ons duidelijk dat onze ook nog veel ter verwerken had en dat hij dat vooral deed door veel te praten en mee te denken over oplossingen voor conflicten. Hierna is hij nog 5x geweest en leerde dat zijn houding erg belangrijk was (stevig staan) en hij leerde hoe je een conflict kon oplossen/ voorkomen, niet alleen door de oplossing te bedenken maar het ook uit te voeren vanuit je buikgevoel. Hij heeft geleerd keuzen te maken op zijn gevoel en deze ook uit te spreken, zoals even ergens anders heen gaan, conflict wel of niet aan gaan en van te voren bedenken wat de gevolgen kunnen zijn van een oplossing.

Het is goed te zien dat onze zoon meer zelfvertrouwen heeft gekregen, zich meer open durft te stellen en over zijn gevoel durft te praten. Het was fijn dat het een korte maar een krachtige therapie was, waar wij als ouders ook wat aan hebben gehad. Wij hadden het gevoel dat wij begrepen werden met wat wij bij onze zoon zagen. Hij is weer een stuk gegroeid in zijn eigen kracht. Bedankt voor je therapie en gesprekken.

Het is goed te zien dat onze zoon meer zelfvertrouwen heeft gekregen!

Onze zoon van tien al na paar weken opgewekter en zelfverzekerder door het leven. Door bewust te zijn van het hebben van keuzes in veel facetten van zijn leven, gaf hem en ons als ouders, ontspanning en vertrouwen.

Onze zoon van tien al na paar weken opgewekter en zelfverzekerder door het leven

Gaby heeft onze dochter van 9 op een heel vertrouwensvolle manier begeleid bij de dingen waar zij last van had in haar dagelijkse jonge leventje. Wij en zij hebben duidelijk gemerkt dat zij minder druk is in haar hoofd. Ze heeft geleerd soms anders met dingen om te gaan en toch bij zichzelf te blijven. Ze kijkt zelf terug op een heel fijne tijd bij Gaby en ziet haar nog steeds als een maatje, die haar heeft geholpen in een moeilijke tijd.

Ze kijkt zelf terug op een heel fijne tijd bij Gaby en ziet haar nog steeds als een maatje.

Allebei onze kinderen zaten na de scheiding niet goed in hun vel, zowel op school als thuis. De gesprekken en therapie bij Gaby heeft hen gerustgesteld en nieuwe inzichten gegeven waardoor zij beiden weer goed in hun vel zitten en de wereld weer aan kunnen. De verandering vond snel en ook zichtbaar plaats. Er wordt weer gezongen en gelachen, thuis en op school!

Er wordt weer gezongen en gelachen, thuis en op school!

Onze dochter vond het fijn om samen met Gaby te kijken wat zij kan doen als het haar te veel wordt in de klas. We vonden het ook prettig om met Gaby te onderzoeken wat wij als ouders kunnen doen: praktische adviezen om meer structuur en meer duidelijkheid te bieden. Ook voor de juf! Groet en nogmaals dan voor je hulp.

Dank je voor de praktische adviezen om meer structuur en meer duidelijkheid te bieden!

Onze zoon liep bozig naar binnen en kwam een uur later ontspannen weer naar buiten na de eerste afspraak met Gaby. Daarna is hij iedere afspraak met plezier naar haar toegegaan. Gaby heeft hem geholpen met handvatten die hij zelf in bepaalde situaties kan inzetten. Hierdoor heeft hij meer rust gekregen en het heeft hem geholpen in zijn zelfvertrouwen en stevigheid. Hij denkt meer na over zijn eigen handelen.

Onze zoon liep bozig naar binnen en kwam een uur later ontspannen weer naar buiten

Dankzij de “ontspannen” sessies en in het bijzonder door de persoonlijke benadering van Gaby heeft onze dochter, na een scheiding, weer de innerlijke rust in haarzelf hervonden. Daarnaast heeft onze dochter geleerd hoe zij om kan gaan met haar gevoel van loyaliteit naar beide ouders en kan zij beter dan daarvoor haar grenzen aangeven. Bovendien was het fijn om met Gaby samen te praten over onze eigen ouderrol in het traject en gaf zij ons bruikbare tips die we meteen in de praktijk konden toepassen.

Gaby heeft onze dochter, na een scheiding, weer de innerlijke rust in haarzelf hervonden